MALATYA / BATTALGAZİ - Vakıfbank İlkokulu

Ekm

13 Ekim Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.Öğrencilerimize bütün sınıflarda deprem, tahliye planı, siren sesleri  ve diğer detay konularına yönelik bilgilendirmenin yapıldı.Ardından çalan sirenlerle öğrencilere sınıflarda deprem anında yapılması gerekenler uygulatıldı.Acil durum alarmının ardından okuldaki öğrenci ve öğretmenler kontrollü bir şekilde okul binasından çıkarıldı.

Okul bahçemizde idaremiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla 13 Ekim Afet Azaltma Günü programı düzenlendi.Afetlere karşı tedbirli olmanın gerekliliği, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.

13 Ekim Afet Risklerinin Azaltılması Günü etkinliğinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz bünyesinde bulunan anasınıfımız öğrencilerimizle Hatunsuyu İlkokulu Anasınıfını ziyaret ettik.Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve bizi misafir eden Hatunsuyu İlkokulu'na teşekkür ederiz.

Ekm

Malatya Özel Harekat Müdürlüğü'ne bağlı polislerimiz okulumuz 1-E sınıfı öğrencilerinden Çiya BAŞIBEYAZ'a tekerlekli sandalye hediye etti.Yapılan bu anlamlı yardımdan dolayı Özel Harekat Müdürlüğümüze  teşekkür ederiz.

Ekm

Birlik, beraberlik ve paylaşmanın önemini hissetmek, kültürel değerlerimizi yaşatmak çerçevesinde okulumuz öğretmenleriyle 28 Eylül 2023 Perşembe günü 14.00'da aşure günü etkinliği düzenledik.Aşure etkinliğimize katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

4/B Sınıfı Gezisi

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası etkinliklerle kutlandı.

Kas

Okulumuz 4  B sınıfının okulumuzun bahçesine ağaç dikme etkinlikleri.

Kas

2/B sınıf öğretmeni Elif Şimşek ve 4/B sınıf öğretmeni Mehmet Hanefi Atabey tarafından hazırlanan öğretmenler günü kutlaması.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm sınıfların katılımıyla Ayten BULAM öncülüğünde kutlandı.

May

3B Sınıfı Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı ve Diriliş Çadırına gezi düzenledi.

May

3 A sınıfımız  Yeşilyurt belediyesi çocuk trafik eğitim parkına gezi düzenledi.

Nis

Okulumuz öğrtlerinden  Haydar Dursun ve Mehmet Oltuluoğlu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününü kutladılar.

1. Sınıflar artık okuyor...

Ara

Okulumuz anasınıfı öğrencileri Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki tiyatro etkinliklerine katıldı.